• Новинка
WHYUNM26 богат на функции Медни Креативна Поставка За Пури-Пепелник Преносими Джобни Пепелници Магнитен Засмукване Титуляр за Пури с Комплект За Рязане на Пури

WHYUNM26 богат на функции Медни Креативна Поставка За Пури-Пепелник Преносими Джобни Пепелници Магнитен Засмукване

Оценки:
BGN 0.00

Налично
Налично

Неговата изящна изработка никога не ще бъде погрешен избор за вашия тънък вкус.При обикновен ополаскивании или протирании повърхността отново ще стане лъскава.Благодаря ви!. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена. ?【ЛЕСНО почистване】 Благодарение на необслуживаемому материал, този титуляр за пепел не се страхува от драскотини и вдлъбнатини.Използва се за дом, офис, двор, ресторант и т.Здрава и практична за всекидневна употреба., Експлоатацията и използването на : отнася се до напорной пепелник, изработен от метал, с отделяне нагоре и надолу, която може да се пере!Пепелник с дръжка на капака, кликнете върху нея вътрешен пръст, автоматично и бързо се обръща!❤️ Параметри : Материал : МеталЛцвет : золоторазмер : 175*84 мм Тегло : 251 г ❤️ на Помещение включва : 1 * Пепелник ❤️ Забележка : 1. ❤️Характеристики : Безопасно събира и помага да се ограничи миризма.Могат да се използват като украса за дома и офиса.Освен това, още една особеност - много лесно за почистване.Просто натиснете, за да открие, и да се разпорежда с цел освобождаване за запечатване. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Пепелник за пури - чудесен избор, когато уреждането на перекур или организиране на срещи за пури с приятели. ?【КРЕАТИВЕН И МОДЕРЕН ДИЗАЙН】 Метален блясък на вътрешния слой и спокойно и тържествено цвят на външния слой не само отразяват текстура пепелници, но и придават строг бизнес стил.При обикновен ополаскивании или протирании повърхността отново ще стане лъскава. ?【ВЗЕМЕТЕ го С вас навсякъде】 Идеалният компактен размер, което го прави една от най-добрите пепелници за пътуване или престой в къщи. ?【ВЗЕМЕТЕ го С вас навсякъде】 Идеалният компактен размер, което го прави една от най-добрите пепелници за пътуване или престой в къщи.

Подробности

Material:
Metal
Color:
Gold
Size:
175*84mm
Weight:
251g
❤️Package includes:
1*Ashtray:
❤️Note:
1.Please allow 1-2cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.:
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :

Подобни продукти в категория

Информация