• Новинка
Керамичен Пепелник XXYHG за Пури, Европейският Подарък и за декорация на Хола и Офис на Открито-Черно L12,7xH4,5 см (5x2 инча)

Керамичен Пепелник XXYHG за Пури, Европейският Подарък и за декорация на Хола и Офис на Открито-Черно L12,7xH4,5

Оценки:
BGN 9.06

Налично
Налично

Пепелник Изработен от висококачествен костен порцелан, а детайли подчертават качеството на продукта.Нито за какъв процес на раздробяване, не е сериозно.Конструкцията на комина с голям диаметър позволяват да се поставят пури с различни размери.Въведение : -Пепелник изработен от висококачествен костен порцелан, а детайли подчертават качеството на продукта.Нито за какъв процес на раздробяване, не е сериозно. конструкцията на комина с голям диаметър позволяват да се поставят пури с различни размери. Трудно качество в съчетание с мека концепция за дизайн Предоставиха Голяма инклюзивность. Пепелник лек и преносим, лесен за почистване, гладка повърхност, нескользящий подложка на дъното, подходящ за използване в дома или в офиса.Опция : заглавие : Керамичен пепелник Материал : керамика тегло : 200 г спецификация : Дължина : 12,7 см; Височина : 4,5 см Използване : Канцеларски материали и задължителни за семейството, това е прекрасно, подходящи за бизнес подаръци, изпращане на роднини, приятели, съпруг, татко. Приложими случаи -дом, офис, кафене, бар, хотел и т.н. Полезни съвети : -моля, не мийте остри твърди предмети, за да не се надраскат повърхността. с Излизането на Продукта.Измерва ръчно, точност 1-2 см е в рамките на нормалното и не се отнася към проблема за качество. заради такива проблеми, като осветление на снимане, монитори и т.н., се Съхраняват някои от хроматични аберации и Цвета на Продукта.Зависи от реалния продукт. ако имате някакви въпроси относно нашия продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние винаги ще се Радваме да Ви Предоставим Най-доброто обслужване!.

Подробности

Length:
12.7cm; Height
--Uses:
Office Supplies And Family Must-Have,It Is Beautiful, Suitable For Business Gifts, Send Relatives, Friends, Husband, Dad.

Подобни продукти в категория

Информация