• Новинка
Ножици за Бродиране, Преносими Сгъваеми Ножици от Неръждаема Стомана и Многофункционална, за туризъм, за скално Катерене, за Риболов (Злато)

Ножици за Бродиране, Преносими Сгъваеми Ножици от Неръждаема Стомана и Многофункционална, за туризъм, за скално

Оценки:
BGN 30.51

Налично
Налично

Употреба : Туризъм, риболов, скално катерене, пикници, шиене, рязане на хартия и т.Функция : 1. Цвета на продукта : злато, сребро Използването на продукта : туризъм, риболов, скално катерене, пикници, шиене, рязане на хартия и т. Материал : Сгъваеми ножици изработени от здрава неръждаема стомана с остри ножове и лъскава повърхност. Параметри : Тип на продукта : Сгъваема ножици Материал, изделия от неръждаема стомана Спецификация на продукта : 1 бр. Преносимост : Сгъваема конструкция позволява ефективно да се избегне опасностите, с които децата могат да се изправят пред дома си, както и лесно за пренасяне и за пътуване. Приложимостта на : Сгъваеми ножици са идеални за ежедневна употреба, например, за декупажа, картон и панделки, тъкани, коса, конци и много други теми.Преносим : Сгъваема конструкция позволява ефективно да се избегне опасностите, с които децата могат да се изправят пред дома си, както и лесно за пренасяне и за пътуване.Преносим : Сгъваема конструкция позволява ефективно да се избегне опасностите, с които децата могат да се изправят пред дома си, както и лесно за пренасяне и за пътуване. Приложимостта на : Сгъваеми ножици са идеални за ежедневна употреба, като ноември, картон, лента, плат, коса, конци и много други елементи. Приложение : туризъм, риболов, планинарство, разходки, шиене, рязане на хартия и т.Не позволявайте на децата да ги използват без надзор и да го съхранява на място, недостъпно за деца място след употреба.Материал : Сгъваеми ножици изработени от здрава неръждаема стомана с остри ножове и лъскава повърхност.

Подробности

Item Type:
Folding Scissors
Product Material:
Stainless Steel
Product Specification:
1 Piece
Product Color:
Gold Silver
Product Use:
Tourism, Fishing, Mountain Climbing, Outing, Sewing, Paper Cutting, Etc.
Product Size:
Approx.5.8 x 11cm / 2.3 x 4.3in, 9.8 x 2.6cm / 3.9 x 1in
How to Use:
Instructions for use:
Pull the two handle rings apart along both ends, open and turn the scissors to the cutting position. Close to reverse the above procedure.
Precautions:
1. When opening the scissors, do not put your two fingers on the notch of the handle ring:
2. When restoring, make sure that the blade is placed in the safety notch, otherwise the blade will open when the handle is combined.:
3. The cutting edge is incisive, use it with care. Do not let children use it unsupervised, and keep it out of the attain of children after use.:
Package List:
1 x Scissors:

Подобни продукти в категория

Информация