• Новинка
beerfingo 70 + бр Меки играчки Моти за детски партита - Гигантски плюшени играчки със забавено нарастване, мини-играчка-непоседа за облекчаване на стреса на награди в кла?

beerfingo 70 + бр Меки играчки Моти за детски партита - Гигантски плюшени играчки със забавено нарастване, мини-играчка-непоседа

Оценки:
BGN 9.00

Налично
Налично

❤[Съвети] - Ако вашата бавно поднимающаяся играчка деформировалась по време на транспортиране, дайте си малко почивка, за да възвърне формата си.Те са идеални, за да ги споделите с приятели и укрепване на приятелството. ?[Стреса и успокояващ ефект] - Плюшени меки играчки са подходящи за облекчаване на стреса и за успокояване на тревожност. мека играчка моти.В нашата кутия е включена карта с полезни почистващ препарат с инструкции и съвети за грижа за вашите меки играчки. мека играчка моти.?[Набор от сквиши 3 в 1] - В нашия набор от меки играчки kawaii mochi влизат 68 случайно избрани моти, топка за облекчаване на стреса, гигантска играчка за котбургеров и подарък кутия за еднократна употреба. ?[Набор от сквиши 3 в 1] - В нашия набор от меки играчки kawaii mochi влизат 68 случайно избрани моти, топка за облекчаване на стреса, гигантска играчка за котбургеров и подарък кутия за еднократна употреба. ? [Безопасни материали] - Нашите меки играчки са изработени от съвременни материали TPR и PU, което ги прави безопасни и нетоксични за игри на децата. ?[Стреса и успокояващ ефект] - Плюшени меки играчки са подходящи за облекчаване на стреса и за успокояване на тревожност.Ако има неприятна миризма, оставете ги в добре проветриво място, за да разсеят миризмата преди началото на играта. ? [Безопасни материали] - Нашите меки играчки са изработени от съвременни материали TPR и PU, което ги прави безопасни и нетоксични за игри на децата.

Подробности

Подобни продукти в категория

Информация