• Новинка
Играчки Конструктори за вагон-ресторанта, Пластмасови Забавни Играчки От Скука, Детски Строителни Конструктори за камиони с Храна за Момчета и Момичета (Cake Car 608 Block

Играчки Конструктори за вагон-ресторанта, Пластмасови Забавни Играчки От Скука, Детски Строителни Конструктори

Оценки:
BGN 18.35

Налично
Налично

【Широко приложение】 Тази играчка-конструктор за кола-ресторанта е подходящ за игри на децата през свободното време и е идеален за тренировка на детския интелект. 【Обучение】 играчка-конструктор "Вагон-ресторант" може да подобри координацията на ръцете и очите на детето и оперативни способности, позволяващи на детето да се научи по време на игра.Това е много подходящ за възпитание на родители и деца и за развитие на детското въображение и творчески способности. 【Умения за учене】 Нашата обновена версия на набор от строителни играчки има добра функция на началото на обучението.Нашите играчки от строителни блокове са предназначени за деца, за подобряване на техните научни, технологични, инженерни и математически умения, за да се началото на обучението. 【Богат на функции】 играчка от дизайнери за камиони-офицерски позволява на децата да развият своето логическо мислене и умения за решаване на проблеми в процеса на строителството. 【Пластмасов материал】 Детска играчка blocks е изработена от висококачествена пластмаса, тънка производство, не е токсична и не съдържа чеп, здрава и трайна.Параметри : Тип на продукта : Играчка блокове за вагон-ресторанта Материал : Пластмаса Размери : Дължина : прибл. 28 см / 11,0 в напречното сечение Тегло : прибл. 430 г/15,2 zpупаковочный лист : 1 x Dining автомобилни блокове Toy Notice Забележка : 1. Измервания са направени на ръка, моля, позволявайте на някои грешки.2. Децата трябва да играят под надзора на възрастни, за да не поглъщат малките детайли играчки.

Подробности

Item Type:
Dining Car Blocks Toy
Material:
Plastics
Size:
Length
Gross Weight:
Approx. 430g/15.2z
packing list:
1 xDining Car Blocks Toy:
Notice:
1. Manual measurement, please allow some errors.2. Children should play under adult supervision to avoid swallowing small toy parts.:

Подобни продукти в категория

Информация