• Новинка
XJXJ Електрическа коча билка Симулационни Рибни Играчки за Котки Голяма Възглавница И Играчка За Почистване на Зъбите на Гъвкава Риба Играчка за котки

XJXJ Електрическа коча билка Симулационни Рибни Играчки за Котки Голяма Възглавница И Играчка За Почистване

Оценки:
BGN 4.26

Налично
Налично

Дебел кристал сверхмягкий материал, устойчив на укусам, меки и дебели.Чудесен подарък за любимата си котка. Това не е нашият начин на правене на бизнес, моля, запознайте се с реални снимки на продукта и въвеждането = надеждни"Електрически играчки-рибки с имитация на коча билка е за котки, голяма възглавница, дъвчене играчка, интерактивна почистване на зъбите, мек плюш, дебел и кусачий Описание : 100% чисто нов и високо качество Характеристики : Тънка работа и отлично качество.Ако не могат да бъдат удовлетворени, ние може да доведе до връщане или замяна!Благодаря ви за подкрепата.Позволете на котката да изпълнява някакви упражнения, които са полезни за тяхното здраве и могат да улеснят лошо настроение и стрес.Дебел кристал сверхмягкий материал, устойчив на укусам, меки и дебели.Тънка работа и отлично качество.Тънка работа и отлично качество.Имитирующая рибка играчка за ухапване от котка, на оригиналния чертеж за привличане на вниманието на коте. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.Имитирующая рибка играчка за ухапване от котка, на оригиналния чертеж за привличане на вниманието на коте.Чудесен подарък за любимата си котка.Имитирующая рибка играчка за ухапване от котка, на оригиналния чертеж за привличане на вниманието на коте.Дебел кристал сверхмягкий материал, устойчив на укусам, меки и дебели.Позволете на котката да изпълнява някакви упражнения, които са полезни за тяхното здраве и могат да улеснят лошо настроение и стрес. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

Подробности

Type:
Simulation Fish Cat Toy
Material:
Plush
Applications:
for Cat Chew Teeth Cleaning Interactive
Features:
Simulation Fish Cat Toy, Cat Chew Toy, Teeth Cleaning, Interactive Soft Thick, Bite Resistant, Pet Supplies
Dimension:
app.30cm/11.81in
Color:
As picture show
Quantity:
1 Set
Note:
1.Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.:
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:
Package includes:
2 Pcs x Simulation Fish Cat Toy:
For any problems with the received products, please contact us in time, we will solve them as soon as possible and deal with them well. If you cannot be satisfied, we can make a return or exchange! Thanks for your support. :

Подобни продукти в категория

Информация