• Новинка
Джобен Компас, Походный Компас за позициониране на картата Приключения

Джобен Компас, Походный Компас за позициониране на картата Приключения

Оценки:
BGN 0.00

Налично
Налично

Поставете компас на картата и да го преместите, така че да метална линия и фар (на карта) са на 40 градуса северно от . Използвайте водач (тел) на компаса, за да приведе в съответствие маркери на терена (които може да се определи себе си), като например : дървета, характерни сгради, отбелязани на картата, и в съответствие маркери, метални водачи и обектива е на три часа по линията.Параметри : Тип на продукта : Походный компасматериал : Алуминиева сплавфункция Въведение : Основни позициониране, позициониране на карта, страничната азимутальный ъгъл, ъгъла на отклонение на измерване на ширината на целевия обект и т. Ако приемем, че водач е фар, използвайте описаната по-горе метод за измерване на положението, в което се намирате, и ориентация на фара на 40 градуса на север .

Подробности

Item Type:
Hiking Compass
Material:
Aluminium Alloy
Function Introduction:
Basic Positioning, Map Positioning, Lateral Azimuth Angle, Deflection Angle, Measurement of the Width of the Target Object, Etc.
Product Size:
Approx. 7.7 x 5.9cm / 3.03 x 2.32in ( Manual Measurement, Slight Error May Exist )
How to Use:
1:
 Measuring azimuth
1. Use the guideline (wire) on the compass to align the markers on the ground (which can be determined by yourself) such as:
 trees, characteristic buildings marked on the map, and align the markers, metal guidelines, and  on the lens Three o'clock in a line.
2. The angle between the long yellow line of the dial read through the lens and the direction of the north and south magnetic poles (inner circle scale) is the target azimuth.:
Two:
 Determine your position on the map
1. Assuming that the landmark is a lighthouse, using the above method to measure the position where you are and the orientation of the lighthouse is 40 degrees north by .:
2. Put the compass on the map and move it so that the metal line and the lighthouse (on the map) are 40 degrees north by .:
3, then your location is on the line between the center of the compass and the lighthouse (on the map):
Package List:
1 xHiking Compass:

Подобни продукти в категория

Информация