• Новинка
TOPINCN Домашна флип-надолу Плоча Рамка Мебели за дома Линия За Кутия за Обувки, Линия За Кабинет Завъртане-Часова Аксесоар 4 бр./Компл.

TOPINCN Домашна флип-надолу Плоча Рамка Мебели за дома Линия За Кутия за Обувки, Линия За Кабинет Завъртане-Часова

Оценки:
BGN 12.26

Налично
Налично

ПРИЛОЖИМО ОБЕКТ - Оборудван е с инструменти, уреди и точни отвори, той може напълно да отговарят на вашите обувки, шкаф и рафтове за обувки.МАТЕРИАЛ на ПРЕМИУМ - Произведен от подбрано дебел материал ABS, здрав и издръжлив, устойчив на абразия.Моля, проверете изисквания за размера на инсталацията. Моля, нека грешка в 01 инч от ръчно измерване.ПРИЛОЖИМО ОБЕКТ - Оборудван е с инструменти, уреди и точни отвори, той може напълно да отговарят на вашите обувки, шкаф и рафтове за обувки.ПРАКТИЧЕН аксесоар ЗА ОБУВКИ ШКАФ - Това е практичен аксесоар за обувки шкаф елегантна изработка, лесен за инсталиране и използване.ПРАКТИЧЕН аксесоар ЗА ОБУВКИ ШКАФ - Това е практичен аксесоар за обувки шкаф елегантна изработка, лесен за инсталиране и използване.ВИСОКА НОСЕЩА СПОСОБНОСТ - Висока носеща способност, липса на деформация, дълъг експлоатационен живот.Моля, обърнете истински като стандарт. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.ВИСОКА НОСЕЩА СПОСОБНОСТ - Висока носеща способност, липса на деформация, дълъг експлоатационен живот. 340 гр / 12 унции размери на продукта : приблизително.Благодарим ви за разбирането.9 инча Осъществяване Списък : 4 x закачалки за обувки на панти 1 x чанта с аксесоари (22 бр. 26x20 см / 10.Моля, проверете изисквания за размера на инсталацията.

Подробности

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Shoes Cabinet Hinge
Material:
ABS
Features:
Increase cabinet capacity
Weight:
Approx. 340g / 12oz
Product Size:
Approx. 26x20cm / 10.2x7.9in 
Package List:
4 x Shoes Cabinet Hinge Racks:
1 x Bag of Accessories (22Pcs) :
Note:
1.Please allow 01 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Подобни продукти в категория

Информация