• Новинка
Машина за рязане на стъкло, 7 Нива, Регулируема 60 мм Дисков Електрически 6000 об/мин, Машина за бутилки, за саксиите, за Притежателите на Дръжки, за Керамика (правила СА?

Машина за рязане на стъкло, 7 Нива, Регулируема 60 мм Дисков Електрически 6000 об/мин, Машина за бутилки, за

Оценки:
BGN 50.87

Налично
Налично

Операцията е проста, не е нужно да се притеснявате за проблеми с эксплуатацией5., е много практично.Електрическа машина за рязане на бутилки с мед двигател с мощност от 110 Вата, която притежава пълна мощност, а скоростта може да достигне 6000 об / мин, което ви помага бързо да се режат.Можете да конфигурирате според вашите нужди, е много удобно., много практичныЕспецификация : Тип на продукта : Машина за бутилки Материал продукти : алуминиева сплавматериал на двигателя : месинг Подключаемое напрежение : AC 110-240 v Скорост на двигателя : 6000 об/мин Модел режещ диск : около 60 мм / 2,4 скорост на изхода : 2000-6000 об/мин (регулирани) Приложение : Може да се използва за саксиите със собствените си ръце, притежатели на дръжки, бижута и т. Списък на пакетите : 1 x Машина за рязане на бутылок2 x острието пилы2 x Шатун5 x Шестостенния ключ1 x специален ключ1 x Устройство за отваряне на отверстий1 x Водопровод1 x Адаптер1 x штекер1 x Ръководство за потребителя Забележка : Цялата машина не е водоустойчив, моля, стойте далеч от източници на вода, избягвайте къси съединения и обърнете внимание на безопасността на електричество.Нож за бутилки може да се използват и за производство на цветни саксии със собствените си ръце, притежатели на дръжки, декорации и т. Изработен от алуминиева сплав с добро качество, не е лесно ръжда, лъскав, устойчив на абразия, устойчиви на корозия, издръжливи и долговечный4.Можете да конфигурирате според вашите нужди, много удобно3. Електрическа машина за рязане разполага с компактен корпус и е удобно в переноске.Операцията е проста, не е нужно да се притеснявате за проблеми с експлоатацията.Скорост на електрическа машина за рязане може да се регулира в седем нива.Изработен от алуминиева сплав с добро качество, не е лесно ръжда, лъскав, устойчив на абразия, устойчиви на корозия, издръжливи.

Подробности

Item Type:
Bottle Cutter
Product Material:
Aluminum alloy
Motor Material:
Brass
Plug Voltage:
AC 110-240V
Motor Speed:
6000r/min
Cutting Disc Model:
Approx. 60mm / 2.4in
Output Speed:
2000-6000r/min(adjustable)
Uses:
Can be used for DIY flower pots, pen holders, ornaments, etc.
Package List:
1 x Bottle Cutting Machine:
2 x Saw Blade:
2 x Connecting Rod:
5 x Hex Wrench:
1 x Special Wrench:
1 x Hole Opener:
1 x Water Pipe:
1 x Adapter:
1 x Plug:
1 x User Manual:
Note:
The whole machine is not waterproof, please stay away from water sources, avoid short circuits, and pay attention to the safety of electricity. :

Подобни продукти в категория

Информация