• Новинка
GUENSMDKJF Цветни Абстрактни и Модерни Листа, 2 броя, Регулируеми Работни Шапки, Скъпа Работна Шапка с Принтом и Пуговицей, Пищната Шапка-Тюрбан за Жени И Мъже

GUENSMDKJF Цветни Абстрактни и Модерни Листа, 2 броя, Регулируеми Работни Шапки, Скъпа Работна Шапка с Принтом

Оценки:
BGN 7.46

Налично
Налично

★ Широки случаи : перфектен за всекидневна употреба и във всички видове места като болница, салон за красота, стоматология устната кухина, болница за домашни любимци.Шапки са перфектни за всяка форма на главата. ★ Дизайн, впитывающая пот : на челото отпред е вградена защитна лента за усвояване на влага, за да успеете да останете сухи. ★ Широки случаи : перфектен за всекидневна употреба и във всички видове места като болница, салон за красота, стоматология устната кухина, болница за домашни любимци. ★ Перфектен дизайн : Различни модели по ваш избор, можете да изберете стила, който ви подхожда най-добре. ★ Перфектен дизайн : Различни модели по ваш избор, можете да изберете стила, който ви подхожда най-добре.Отлично подходящ за всички типове коса и стилове.полиэфирное влакна.Може да се използва като шапка на готвач, шапка за спа-салон за красота и др ★ грижа Инструкции : Ръчно пране в хладка вода и изсушаване на въздуха, след измиване и леко го преместете шапки, за да си върне им форма. ★ Качествена материя : е Изработена от дишащ и мек полиестер, памучни кърпи, впитывающее пот, с еластична лента и регулируема завязкой.Отлично подходящ за всички типове коса и стилове.Параметри : Материал : дишащ полиестер Помещение включва : 2 х Работна шапка с регулируема бутон на : Шапки са подходящи за всяка форма на главата. ★ Дизайн, впитывающая пот : на челото отпред е вградена защитна лента за усвояване на влага, за да успеете да останете сухи. ★ Качествена материя : е Изработена от дишащ и мек полиестер, памучни кърпи, впитывающее пот, с еластична лента и регулируема завязкой.Ние разработваме шапки, с бутоните за защита на ухото за тези, които носят маска. полиэфирное влакна.Шапки са перфектни за всяка форма на главата.

Подробности

Material:
Breathable polyester
Package includes:
2 x Working hat with button:
Adjustable:
The caps are fit for any head shape.
Design:
- Sweatband on forehead:
- Elastic band on back:
- Adjustable band tie in bow:
- Two side button to release your pain on ear:
Wide Occasions:
These working caps are suitable for all head types and hairstyles in different industries, can be served as chef caps, beauty spa caps and so on:
Washing:
The hats can be machine-washed or hand-washed.:

Подобни продукти в категория

Информация