• Новинка
Скоби за подкрепа на плотове YZZHAJ, 16 x12x2 Тежки Скоби за рафтове, Масивни Скоби за рафтове, Экономящие пространство, Скоби за рафтове със собствените си ръце, за да Пло?

Скоби за подкрепа на плотове YZZHAJ, 16 x12x2 Тежки Скоби за рафтове, Масивни Скоби за рафтове, Экономящие пространство,

Оценки:
BGN 0.00

Налично
Налично

, Подходящи за складове, кухни, мазета, гаражи, складови помещения, магазини, офиси и т.Сверхпрочный скоба за рафтовете може да се монтира на терасата, балкона, на покрива, фанере и т. ✔ СПЕСТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО : Заредете скоби за рафтове могат да се използват за подкрепа на плаващи и председателите на скоби за рафтове.✔ Сверхпрочный дизайн : Тези на l-образни скоби, изработени с черно прахово покритие на повърхността прахово покритие може да се защити повърхността на метална скоба от корозия влажен въздух в помещенията и предотвратяване на корозията метална скоба на открито. ✔ Е много ПРИЛОЖИМО : Група за рафтове 16 "x12" има триъгълна конструкция и капацитет над 500 кг. Покритие черна пудра, ще бъде добре се комбинира с всеки ваш място. ✔ ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : Идва с дванадесет винтове и дванадесет расширительными тръби.От двете страни на скоби стенни рафтове има дупки за винтове. ✔ СПЕСТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО : Заредете скоби за рафтове могат да се използват за подкрепа на плаващи и председателите на скоби за рафтове. ✔ Е много ПРИЛОЖИМО : Група за рафтове 16 "x12" има триъгълна конструкция и капацитет над 500 кг. ✔ ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : Идва с дванадесет винтове и дванадесет расширительными тръби.Сверхпрочная поставка, която е в състояние да издържат на тегло до 500 килограма, така че тя може да се използва като отправна рафта над камината. скоба размер 16x12 инча, побира до 500 килограма.

Подробности

Подобни продукти в категория

Информация