• Новинка
Защитно Vinyl Стикер на кожата ECLAY FXCON за конзолни кожи серия X Амбалажна Стикер с Две Безплатни Стикери на Безжичен контролер 89083 За Кожи контролер

Защитно Vinyl Стикер на кожата ECLAY FXCON за конзолни кожи серия X Амбалажна Стикер с Две Безплатни Стикери

Оценки:
BGN 30.56

Налично
Налично

Ултра тънък, с голяма степен на гъвкавост, добре закрепени към повърхността.Перфектно защитава конзола и контролери за X серията от драскотини и прах.Изработен от висококачествен винил с дизайн с висока резолюция.Предлага се с 1 корпус, конзола и 2 обвивки на контролера.Лесно се побира лесно се отстранява без остатък.Ултра тънък, с голяма степен на гъвкавост, добре закрепени към повърхността.Цвят модел ярка, силно чувство за мода, време на задържане дълго, цвят лесно да избледняват, тя е устойчива на uv радиация и е водоустойчив.Параметри : Стока : Vinyl обшивка на цялото тяло за X Series хрупаковка : 1 комплект обшивки за конзоли x2 серия бр. обшивка за контролери серия X Процедура на инсталиране : 1. Пречистване на вода 2.Внимателно почистете повърхността на конзола и контролер 3. Внимателно и бавно залепете стикер на устройството. Ние осигуряваме сервизно обслужване от най-високо качество.При възникване на всякакви въпроси, моля, свържете се с нас!Кратко описание на инструкцийи : Използвайте влажна кърпа, за да избършете област, в които възнамерявате да инсталирате стикер, отстранете вътрешните части на етикети, внимателно поставете стикер, като се уверите, че тя правилно е относително бутони и ъглови отвори на устройството.Приклеивая стикер, започва да забожда кожата от центъра към стените.За всеки изогнутого ръб или повърхност леко се загрява винил сешоар, докато омекне, и след това използвайте налягане.

Подробности

Item:
Whole Body Vinyl Skin for X Series X
Package:
1 set skins for Series X console:
2 pcs skins for Series X controllers:
Installation procedure:
1.Clean hands with water:
2.Wipe the console and controller surface cleanly:
3.Stick the sticker on the machine carefully and slowly:
We provide the highest quality after-sales service.If any questions, please contact us!:
Summary of instructionsI:
Use a damp wipe to wipe the areas you are going to install the decal on, Remove the inner parts of the sticker, Carefully position the sticker, making sure that it is properly placed regarding the buttons and corner openings of your device. :
Gluing the sticker, start pressing the skin from the center to the sides. For each curved edge or surface, slightly heat the vinyl with a hairdryer, until it becomes soft, and then use pressure. :

Подобни продукти в категория

Информация